Bazar books
Who I am

Pete Townshend

Who I am

kr 399,00

Bestill her

Forfatter: Pete Townshend
Oversetter: Sverre Knudsen
Original tittel: Who I Am
Sjanger: Biografier og memoarer
ISBN: 9788280874962
Lanseringsdato: 15.10.2012
Innbinding : Innbundet

Han er en av de største musikktalentene Storbritannia noen gang har skapt.

Men selv som den ledende låtskriver og gitaristen i The Who, ville det være feil å definere Pete Townshends liv bare gjennom hans presentasjoner sammen med bandmedlemmene Daltrey, Moon og Entwistle. Han har solgt over 100 millioner plater, noe som sier litt om hans suksess, men tall pirker bare i overflaten av hans bidrag til popkulturen.

Gjennom hardt arbeid opp gjennom hele karrieren har han fått æren for å skape temaalbumet, han har jobbet som redaktør, utviklet manus for tv og teater, og skrevet låter som har definert en hel generasjon. «Den tenkende rockestjernen» er mer enn noen andre i businessen dedikert til håndverket og han fortsetter å inspirere nye generasjoner musikere og skribenter med en sitt uopphørlige arbeid.

I en av de mest etterlengtede biografiene i nyere tid forteller dette ikonet om sin utrolige liv og går i dybden på den turbulente tiden som en av verdens mest respekterte musikere – i et av verdens største rockeband.

Denne utrolige historien om ambisjoner, kompromissløs perfeksjonisme og rock’n roll-utskeielser vil trolig bli ansett som en av hans største bragder.

0 har kommentert dette

Det er ingen kommentarer til dette, bli den første til å kommentere

Kommenter