Bazar books
Virus

Paul McEuen

Virus

kr 349,00

Bestill her

Forfatter: Paul McEuen
Oversetter: Jens Erik Røsåsen
Original tittel: Spiral
Sjanger: Krim og spenning
ISBN: 9788280873972
Lanseringsdato: 11.02.2013
Innbinding : Innbundet

Virus ble nominert til årets Nero-award 2012, kåret til 2012s debutthriller av International Thriller Writers Association og plassert på Booklists topp 10 liste for 2011. Boken er solgt til 17 land, og Chockstone Pictures  som står bak filmatiseringen av The Road, har kjøpt filmrettighetene.

STILLEHAVET, 1946 Løytnant Liam Connor i den britiske hæren er ekspert på biologisk krigføring, og utplassert i den amerikanske marine for å bistå i et ventet angrep. En japansk ubåt er i ferd med å spre verdens første biologiske supervåpen ut over det amerikanske fastlandet. Den tragiske avgjørelsen om å bruke verdens fjerde atomvåpen for å utslette alle spor etter supervåpenet blir tatt.


NEW YORK, NÅTID Connor er nå en verdenskjent Nobelpris-vinner som arbeider med de mest utfordrende sidene ved nanoteknologien. Han har håpet at det biologiske våpenet aldri ville dukke opp igjen, men nå er det her, farligere enn noensinne. Med dagens teknologiske utvikling vil våpenet være ustoppelig, og det er kun Connor som har nøkkelen til å stoppe det. Noe som betyr at han er i livsfare, og at verden er på vei mot undergangen.


***


Terningkast_6"Braksuksess (…) et spennende kappløp.
Jon Åge Fiskum, TrønderavisaTerningkast 5"McEuen skriver meget troverdig om trusselen, slik at du garantert ikke rikker deg fra leseplassen før boken er ferdig."
Berit Kobro, VG
 


"VIRUS" I PRESSEN


Høyoppløst bokomslag
Høyoppløst forfatterportrett

0 har kommentert dette

Det er ingen kommentarer til dette, bli den første til å kommentere

Kommenter


Paul McEuen har også skrevet

Paul McEuen

Paul McEuen

Paul McEuen er professor i fysikk ved Cornell-universitetet i staten New York. Han er en prisvinnende ekspert i nanoteknologi, og forsker på mulighetene i å bruke nano-elektronikk i kjemi og biologi. Han har vært teknisk rådgiver for blant andre CIA, Intel og Harvard. Han bor i Ithaca i New York.

Les mer om forfatteren