Bazar books
Tilfellet Vincent Franke

Christoffer Carlsson

Tilfellet Vincent Franke

kr 149,00

Bestill her

Forfatter: Christoffer Carlsson
Oversetter: Inge Ulrik Gundersen
Original tittel: Fallet Vincent Franke
Sjanger: Krim og spenning
ISBN: 9788280876119
Lanseringsdato: 20.01.2014
Innbinding : Heftet

Han heter Vincent Franke, er en forvirret morfinist og en dag havner en ung kvinne i leiligheten hans. Hun kaller seg Maria, og det eneste Vincent vet, er at hun ikke under noen omstendigheter må rømme.

Vincent har fått i oppdrag fra Pastor, den tyngste aktøren i Stockholms underverden, å holde henne innelåst. Vincent vet hvordan underverdenen virker, han kan spillereglene. Å falle for Maria er skjebnesvangert. Og når hun plutselig forsvinner, blir Vincents tilværelse alt annet enn enkel.


Tilfellet Vincent Franke er en roman om hvem vi er og hvem vi kanskje kunne ha blitt. Men det er også en historie om to utstøtte mennesker og en flukt fra alt som truer livet deres.


"... meget spennende. Det som gjør sterkest inntrykk, er Vincents selvinnsikt. Det går bratt utfor med personene i denne romanen. Men Carlssons start på forfatterkarrieren peker stikk motsatt vei. Dette er et imponerende debutarbeid! (terningkast 5)
Knut Faldbakken, VG


«Dette er en virkelig f … god bok.»
Gomorron Sverige

«En underdogens Jens Lapidus, kan man kanskje kalle ham. Christoffer Carlsson er et navn å huske.» Expressen «Den unge, forfatteren har skrevet en atypisk krimroman som både underholder og overrasker.»
Jyllands-Posten


"Jeg tenkte på Frank Tandbergs roman Nattens Joker (1995) og Tarantinos film True Romance (1993) under lesingen (..) Språket er friskt og troverdig (...) jeg kommer garantert til å lese flere av hans bøker."
Bloggen Sånt som jeg liker


"TILFELLET VINCENT FRANKE" I PRESSEN

0 har kommentert dette

Det er ingen kommentarer til dette, bli den første til å kommentere

Kommenter


Christoffer Carlsson har også skrevet

Christoffer  Carlsson

Christoffer Carlsson

Christoffer Carlsson er født i 1986 og oppvokst i Halmstad og bor nå i Stockholm. Han har doktograd i kriminologi og er tilknyttet Universitetet i Stockholm. Høsten 2013 vant Christoffer Carlsson Svenska Deckarakademins pris for å ha skrevet årets beste svenske kriminalroman, Den usynlige mannen fra Salem, som kom på norsk i februar 2015. Han ble også nominert til den prestisjetunge, skandinaviske krimprisen Glassnøkkelen 2014.

Les mer om forfatteren

Nyhetsbrev

Fyll ut for å motta vårt nyhetsbrev!