Bazar books
Når livet setter seg i kroppen

Eldri Steen og Liv Haugli

Når livet setter seg i kroppen

kr 149,00

Bestill her

Forfatter: Eldri Steen og Liv Haugli
Oversetter: -
Original tittel: -
Sjanger: Dokumentar og diverse
ISBN: 9788280874351
Lanseringsdato: 13.10.2011
Innbinding : Heftet

Kroppens tale er tydelig -

- men overdøves ofte at stemmer som sier at vi må, bør og skal. Kroppen må derfor rope stadig høyere for at vi skal lytte.

For mange gir det seg utslag i smerter, ofte kroniske, og noen ganger er smertene mange og sammensatte. Men man kan lære seg å lytte til kroppens signaler og ta dem på alvor før smertene setter seg fast. I denne boken presenteres et behandlingsopplegg som ikke går på medisinering, men på økt bevissthet om hva kroppen prøver å fortelle. Vet man det, er det også mulig å bryte ut av vonde sirkler.

Gjennom en rekke pasienthistorier viser forfatterne hvordan man kan lære å forstå og fortolke tegnene fra sin egen kropp, og bli inspirert til å gjøre noe selv. Boken gir et verktøy til å arbeide med kroppens signaler, og dermed bli i stand til å ta et bedre grep om livet sitt. I denne tredje reviderte utgaven av boken behandler forfatterne også temaer som angst, skam, sorg og stress.

“Absolutt en bok å ta med seg i arbeidet med seg selv og andre mennesker. Boken er godt skrevet, strukturert og lettlest.” - Dynamis

0 har kommentert dette

Det er ingen kommentarer til dette, bli den første til å kommentere

Kommenter


Eldri Steen og Liv Haugli

Eldri Steen og Liv Haugli

Eldri Steen er sykepleier og helsepedagog, og Liv Haugli er lege og spesialist i arbeidsmedisin.

Les mer om forfatteren

Nyhetsbrev

Fyll ut for å motta vårt nyhetsbrev!