Bazar books
Jeg er Gud

Giorgio Faletti

Jeg er Gud

kr 369,00

Bestill her

Forfatter: Giorgio Faletti
Oversetter: Eirik Bottolfsen
Original tittel: IO SONO DIO
Sjanger: Krim og spenning
ISBN: 9788280873514
Lanseringsdato: 07.03.2011
Innbinding : Innbundet

Jeg er Gud er en kriminalroman på sitt aller beste - en uhyggelig historie fra New York som trekker tråder tilbake til grusomme begivenheter under Vietnamkrigen.

En bombe av napalm detonerer i et gammelt hus i New York – og kriminalkommissær Vivien Light, står midt i en sak etter funnet av et 15 år gammelt lik. Hun blir kastet ut i et uortodokst samarbeid med den beryktede rikmannssønnen Russell Wade. Saken trekker tråder tilbake til grusomme begivenheter under Vietnamkrigen og blir en kamp mot tiden og døden, og som kommer uhyggelig tett på Vivien Lights egen familie i jakten på mannen som leker Gud.

Giorgio Faletti er en av Italias mest populære krimforfattere, og hans bøker selges i millionopplag i hjemlandet. Ut over sitt nåværende virke som forfatter har han tidligere praktisert som advokat, arbeidet i reklamebransjen, kjørt Formel 1-løp og i tillegg med suksess gjort karriere som komiker, skuespiller og musiker. Jeg er Gud er oppfølgeren til den sensasjonelle debuten Jeg dreper og Øyet som ser, og gikk rett til topps på bestselgerlistene i Italia.
Faletti bor på øya Elba utenfor Toscanas kyst.

”Alle snakker om han”: Giorgio Faletti er i øyeblikket den mest hyllede forfatteren i Italia.”
– Famiglia Christiana, Italien

0 har kommentert dette

Det er ingen kommentarer til dette, bli den første til å kommentere

Kommenter


Giorgio Faletti har også skrevet

Giorgio Faletti

Giorgio Faletti

Giorgio Faletti er en av Italias mest populære krimforfattere og er blitt sammenlignet med Ken Follett og Tom Clancy. Hans spenningsromaner selges i millionopplag i hjemlandet.

Les mer om forfatteren