Bazar books
Iskaldt bedrag

Dan Brown

Iskaldt bedrag

kr 129,00

Bestill her

Forfatter: Dan Brown
Oversetter: Peter A. Lorentzen, Kjell Olaf Jensen
Original tittel: Deception Point
Sjanger: Krim og spenning
ISBN: 9788280873323
Lanseringsdato: 01.01.2009
Innbinding : Heftet


Et uventet funn...
En desperat kamp …
Et iskaldt bedrag …I Washington D.C. er kappløpet om presidentembetet i full gang. Utfordreren, den hensynsløse senator Sedgewick Sexton, leder på meningsmålingene. Men når en av NASAs overvåkningssatellitter plutselig lokaliserer en hittil ukjent gjenstand begravd dypt i den arktiske isen, blir kortene delt ut på ny. Spillet om makt, penger og ære i verdens eneste supermakt akselererer til uante høyder ...

I Det hvite hus overlates ingenting til tilfeldighetene. Den sittende presidenten sender senatorens datter, etterretningsanalytiker Rachel Sexton, til Arktis for å verifisere det ekstremt sjeldne funnet. Sammen med et team av forskere, blant dem den karismatiske TV-stjernen Michael Tolland, kommer hun på sporet av et bedrageri av uante dimensjoner. Men hvem har interesse av å holde velgerne – og hele verden – for narr?

Iskaldt bedrag er en ulidelig spennende thriller, like umulig å legge fra seg som Da Vinci-koden. Den befester Browns posisjon som verdens beste spenningsforfatter.”Brown er en eventyrforteller med hemningsløs fantasi.”
- Per Haddal, Aftenposten

”Helproft snekret sammen, stinn av cliffhangers og uventede kast.”
- John H. Rydne, VG

0 har kommentert dette

Det er ingen kommentarer til dette, bli den første til å kommentere

Kommenter


Dan Brown har også skrevet

Dan Brown

Dan Brown

Dan Brown er verdens mest populære spenningsforfattere. Bøkene hans selges i svimlende opplag, og Da Vinci-koden har solgt totalt 81 millioner eksemplarer verden over. Etter fem års ventetid ble Det tapte symbol lansert i 2009 i et førsteopplag på 6,5 millioner eksemplarer bare i USA, det største noensinne. Også i andre land ble boken lansert i rekordopplag.

Les mer om forfatteren