Bazar books
I kjetterens fotspor

Susana Fortes

I kjetterens fotspor

kr 349,00

Bestill her

Forfatter: Susana Fortes
Oversetter: Kari Risvik, Kjell Risvik
Original tittel: La huella del hereje
Sjanger: Krim og spenning
ISBN: 9788280874399
Lanseringsdato: 10.10.2014
Innbinding : Innbundet

En ung jente er blitt brutalt drept i katedralen i Santiago de Compostela – et av verdens aller helligste steder. Offeret blir identifisert som den flinke studenten og miljøaktivisten Patricia Pálmer.

Laura Márquez, en ivrig journalist, får endelig muligheten til å skrive om noe spennende: Et gammelt manuskript er stjålet fra universitetsbiblioteket i Santiago. Selveste erkebiskopen utsteder en appell for å få den gamle kodeksen tilbake. Laura ser sin store sjanse som journalist, og lar seg ikke stoppe av noe. Da hun finner ut at Patricia Pálmer var den siste som lånte det stjålne manuskriptet, starter hun sin egen etterforskning, og ligger hele tiden et skritt foran politiet. Men hun skal snart oppdage at hun har å gjøre med desperate mennesker som vil skjule sannheten for enhver pris.

”Plottet er smart, uten noen løse tråder. I tillegg har forfatteren en overflod av historisk kunnskap om religiøst kjetteri i Galicia. De gode miljøbeskrivelsene gjør historien enda mer troverdig. Og som alle gode krimfortellinger er den alt annet enn overflatisk.”
- El Pais

0 har kommentert dette

Det er ingen kommentarer til dette, bli den første til å kommentere

Kommenter


Susana Fortes har også skrevet

Susana Fortes

Susana Fortes

Susana Fortes er journalist i El Pais og veletablert i Spania med flere prisbelønte romaner bak seg.

Les mer om forfatteren