Bazar books
Fortsatt savnet

Chevy Stevens

Fortsatt savnet

kr 149,00

Bestill her

Forfatter: Chevy Stevens
Oversetter: Arve Torkelsen
Original tittel: Still missing
Sjanger: Krim og spenning
ISBN: 9788280874672
Lanseringsdato: 01.03.2012
Innbinding : Heftet

Chevy Stevens imponerende og skremmende debut Fortsatt savnet gikk rett inn på New York Times’ bestselgerliste, er solgt til 21 land og har fått stående ovasjoner i USA.

Det er ikke alltid sannheten som er forløsende …

Den dagen eiendomsmegleren Annie O’Sullivan blir bortført, har hun tre mål: å selge et hus, å glemme en krangel hun nettopp har hatt med moren, og å komme tidsnok til middagsavtalen med sin tålmodige kjæreste. Visningen går tregt, men da en mann dukker opp idet hun er i ferd med å låse seg ut, tror Annie at det kanskje kan bli en fin dag likevel.

Men ingenting er lengre fra sannheten. For i stedet begynner et mareritt med daglige fysiske og psykiske overgrep i en hytte langt inne i fjellet.

Gjennom samtalene med psykiateren får vi gradvis vite hva som skjedde før Annie greide å rømme. Vi følger hennes møysommelige kamp for å stable tilværelsen på bena igjen. Men mens politiets forsøker å avdekke kidnapperens identitet, dukker det opp en uhyggelig – og velbegrunnet – følelse av at faren langt fra er over.

Fortsatt savnet er en skremmende, brutal og elegant komponert roman om å overleve mot alle odds.

Chevy Stevens vokste opp på Vancouver Island. Hun har arbeidet med salg, også som eiendomsmegler. I stille perioder forestilte hun seg det verste som kunne skje på en visning, og det ble inspirasjonen til Fortsatt savnet, som er hennes første bok.

Fortsatt savnet er i USA kåret til beste debutant 2010, en av fjorårets beste thrillere av Kirkus Review, ble nominert til Good Read Choice Award 2010 og er blitt anbefalt av Oprah Magazine. Filmrettighetene er allerede solgt.

“Stevens imponerende debut pulserer av spenning som intensiveres av den overraskende, men sannsynlige vendingen på slutten.”
Publishers Weekly

”Fortsatt savnet favner dypere … i uhyggen den demonstrerer, overraskelsene den inneholder og i hovedpersonens tilpasningsevne.”
New York Times

”Dette er kanskje Stevens debutroman, men det virker ikke som en første bok. Den slår knockout på leseren, er en psykologisk thriller som ikke sparer på kruttet og tittelen kunne ikke være mer passende.”
Booklist

”Anbefales på det varmeste.”
Library Journal


”En forbløffende velkomponert debutroman. Fortsatt savnet vil trollbinde deg fra første side til lenge etter at du har lagt fra deg boken.”
Karin Slaughter

”Denne debutromanen har evnen til å sjokkere og vekke beundring …”
USA Today

0 har kommentert dette

Det er ingen kommentarer til dette, bli den første til å kommentere

Kommenter


Chevy Stevens

Chevy Stevens

Med Fortsatt savnet har Chevy Stevens blitt en umiddelbar stjerne i USA.

Les mer om forfatteren