Bazar books
Et sted i nærheten

Cecelia Ahern

Et sted i nærheten

kr 199,00

Bestill her

Forfatter: Cecelia Ahern
Oversetter: Hedda Vormeland
Original tittel: A place called here
Sjanger: Romaner
ISBN: 9788280873941
Lanseringsdato: 27.09.2011
Innbinding : Innbundet

Lurer du noen gang på hvor det blir av alt som forsvinner? Det har Sandy Shortt gjort siden hun var ti år og nabojenta Jenny-May ble borte. I virkeligheten var Jenny-May gatens slemmeste jente, men etter at hun forsvant og ble fremstilt på skjermen i de tusen hjem med sitt lyse hår og sine blå øyne, forvandlet hun seg til en engel.

Sandy blir besatt av å finne først ting og så personer som er forsvunnet. Så snart noe er funnet, går hun i gang med å lete etter den neste strømpe, gjenstand eller person som stadig ikke er dukket opp.

Men så en dag forsvinner Sandy selv. Endelig får hun svar på noen av de spørsmål som har hopet seg opp i henne – og hun finner noe hun slett ikke hadde regnet med.

"I sin struktur, sine vekslinger i perspektiv og tid minner Et sted i nærheten om den labyrintiske søken etter sannheten. Du trenger ikke tro på alver og nisser for å fryde deg over denne romanen. Et nydelig eventyr for voksne.”
bücher

“Et sted i nærheten er en underholdende bok med mange optimistiske, men også mange melankolske partier. En nydelig roman om en kvinne som er på leting etter seg selv.”
NDR 1

"Lettlest, koselig – tvers gjennom en “ekte” Ahern!" Hamburger Morgenpost

“En vidunderlig bok. Cecelia Ahern fortsetter sin serie med bestselgere og enda en gang demonstrerer hun sitt talent og særegne skrivestil.”
Media Mania

"En skjebneroman om kjærligheten og livet – svært rørende!" Lea

"En bok med et budskap: Pass på at du er tro mot deg selv." Revue

"En romantisk fortelling om lengsel og tap."
freundin

"Cecelia Aherns karriere utvikler seg helt nydelig.” Glamour0 har kommentert dette

Det er ingen kommentarer til dette, bli den første til å kommentere

Kommenter


Cecelia Ahern har også skrevet

Cecelia Ahern

Cecelia Ahern

Cecelia Ahern (født 1981) brakdebuterte med PS: Jeg elsker deg! i 2004. Siden har hun solgt mer enn 14 millioner bøker på verdensbasis, og nesten 100 000 i Norge.

Les mer om forfatteren

Nyhetsbrev

Fyll ut for å motta vårt nyhetsbrev!