Bazar books
Det tapte symbol Illustrert utgave

Dan Brown

Det tapte symbol Illustrert utgave

kr 399,00

Bestill her

Forfatter: Dan Brown
Oversetter: -
Original tittel: The Lost Symbol Illustrated ed.
Sjanger: Krim og spenning
ISBN: 9788280873668
Lanseringsdato: 14.11.2010
Innbinding : Innbundet

Da oppfølgeren til Da Vinci-koden endelig ble lansert i 2009, var forventningene enorme. Og Dan Brown innfridde! Anmelderne jublet, og Brown befestet sin stilling som verdens beste spenningsforfatter. I Norge gikk Det tapte symbol rett inn på førsteplass, og har siden solgt i 160 000 eksemplarer. I denne lekre utgaven finner du de gåtefulle kunstverkene, symbolene, de arkitektoniske mesterverkene og historiske stedene som er omtalt i boken. En fantastisk utgave som gjør den nervepirrende historien enda bedre!

Robert Langdon, professor i symbologi ved Harvard, må i all hast steppe inn som foredragsholder ved et arrangement i den amerikanske kongressbygningen. Det er hans gode venn og mentor Peter Solomon som ber ham komme. Men kvelden tar en uventet vending: En uhyggelig gjenstand – kunstferdig utstyrt med fem symboler – blir oppdaget i Capitol. Langdon gjenkjenner gjenstanden som en eldgammel invitasjon.

Når Peter Solomon blir brutalt kidnappet, forstår Langdon at hans eneste håp om å redde vennen, er å akseptere denne invitasjonen. Snart befinner han seg bak fasaden i USAs mektigste by, en fordekt verden som de færreste kjenner til. Det blir et desperat kappløp gjennom en labyrint av koder, hemmeligheter og skjulte sannheter – et kappløp som står om livet.

0 har kommentert dette

Det er ingen kommentarer til dette, bli den første til å kommentere

Kommenter


Dan Brown har også skrevet

Dan Brown

Dan Brown

Dan Brown er verdens mest populære spenningsforfattere. Bøkene hans selges i svimlende opplag, og Da Vinci-koden har solgt totalt 81 millioner eksemplarer verden over. Etter fem års ventetid ble Det tapte symbol lansert i 2009 i et førsteopplag på 6,5 millioner eksemplarer bare i USA, det største noensinne. Også i andre land ble boken lansert i rekordopplag.

Les mer om forfatteren