Bazar books
Den digitale festning

Dan Brown

Den digitale festning

kr 149,00

Bestill her

Forfatter: Dan Brown
Oversetter: Peter A. Lorentzen
Original tittel: -
Sjanger: Romaner
ISBN: 9788280873316
Lanseringsdato: 01.01.2009
Innbinding : Heftet

Hvem vokter vokterne?

Her møter vi ambisjonene til dagens utgave av Storebror - de hemmelige amerikanske overvåkerne av bokstavelig talt all digital trafikk på kloden. Vel er hensikten til disse vokterne kanskje den aller beste, men hvem kan være sikker på det? Hva skjer når slike krefter utfordres? Er det i det hele tatt mulig å utfordre dem, og hvem har i så fall viljen og midlene til å gjøre det?

Forskeren Susan Fletcher og litteraturprofessorkjæresten hennes David Becker skal i et heseblesende døgn få oppleve både at Storebror kan utfordres og at utfordrerne på ingen måte bare er fredelige nettanarkister og hackere. Susan og David stilles på hver sin kant overfor prøver som slett ikke bare er intellektuelle, men høyst kroppslige.

0 har kommentert dette

Det er ingen kommentarer til dette, bli den første til å kommentere

Kommenter


Dan Brown har også skrevet

Dan Brown

Dan Brown

Dan Brown er verdens mest populære spenningsforfattere. Bøkene hans selges i svimlende opplag, og Da Vinci-koden har solgt totalt 81 millioner eksemplarer verden over. Etter fem års ventetid ble Det tapte symbol lansert i 2009 i et førsteopplag på 6,5 millioner eksemplarer bare i USA, det største noensinne. Også i andre land ble boken lansert i rekordopplag.

Les mer om forfatteren