Bazar books
1356

Bernard Cornwell

1356

kr 249,00

Bestill her

Forfatter: Bernard Cornwell
Oversetter: Børge Lund
Original tittel: 1356
Sjanger: Historie og religion
ISBN: 9788280877499
Lanseringsdato: 10.10.2015
Innbinding : E-bok

Slaget ved Poitiers – et av de avgjørende slagene i Hundreårskrigen, mesterlig fremstilt i en ny sidevender av Bernard Cornwell.

19. september 1356, i slaget ved Poitiers, møtte en sliten og sulten engelsk hær en uthvilt, velutrustet og tallmessig overlegen styrke av franske soldater. Likevel greide de engelske troppene å slå franskmennene tilbake. I 1356 gjenskaper Cornwell dette dramatiske og blodige slaget – med et utfall skulle vise seg å bli den mest avgjørende og minst sannsynlige seieren under Hundreårskrigen.


Uthred-bøkene blir BBC-serie. Det er produsenten bak Downtown Abbey som vil lage serien, og norske Tobias Santelmann er blant skuespillerne.


«En påminner om hvor fantastisk god Cornwell er.» Sunday Times


 Sagt om Cornwells bøker: 


«De beste krigsscenene jeg noensinne har lest, fortid eller nåtid. Cornwell gjør historie levende.»  George R.R. Martin, forfatter av Game of Thones


«Grundig research og ramsalt fortellerglede.» Dagens Næringsliv


«Cornwell er en historieforteller av ypperste klasse.» Trønder-avisa


 


 

0 har kommentert dette

Det er ingen kommentarer til dette, bli den første til å kommentere

Kommenter


Bernard Cornwell har også skrevet

Bernard Cornwell

Bernard Cornwell

Bernard Cornwell har etablert seg helt i toppen blant forfattere som skriver historiske romaner, og bøkene hans ligger konstant på bestselgerlister verden over.  Han har solgt over 100 000 bøker, bare i Norge. Cornwell makter å kombinere historisk korrekthet med drivende spenning, og gjennom serien om Uhtred levendegjør han en epoke i historien som aldri slutter å fascinere.

Les mer om forfatteren

Nyhetsbrev

Fyll ut for å motta vårt nyhetsbrev!