Bazar books

"Den lange, hvite skyens land" i media

Utgitt: 03.10.2013

Intervjuer

Hegnar Kvinner: "Pseudo"-millionær med lama i hagen

Anmeldelser

Terningkast_6"Mellom de to grønne permene i romanen Den lange, hvite skyens land gjemmer det seg en historie fylt av gleder, sorger, forventninger, skuffelser, kjærlighet og streben etter et verdig liv. Det er lenge siden jeg har lest maken (…) For meg er dette høstens største roman. Nyt høsten med denne utrolig fantastiske boka. Les den! Jeg vet jeg kommer til å lese den igjen."
- Siri Midthaug, Brabok.no

"Du kommer til å bli oppslukt av den drivende gode fortellingen (..) et troverdig innblikk i New Zealands historie, maorikulturen og kvinnenes situasjon på 1800-tallet. Jeg har bodd på New Zealand, derfor traff denne boken meg rett i hjertet."
- Kjersti Moen, Norsk Ukeblad

"En roman som gir deg livslyst."
- Qué Leer, Spania

"En fargerik roman som på fengslende vis forteller om to kvinners skjebne på
et bakteppe av New Zealands historie."
- Weilburger Tageblatt


Bloggere

"Vakker, spennende og veldig lærerik (...) Beskrivelsene av landskapet, naturen og dyrelivet var det jeg koste meg mest med, og har jeg ikke hatt lyst å reise til New Zealand før, så har jeg det nå."
- Tines blogg

Bokhandlere

"Den storslåtte naturen i New Zealand rammar inne historia til to ulike kvinner. Konflikt, venskap, hat og kjærleik går side om side. Ei historie du vert ein del av, og som du ikkje klarer å legge frå deg før du absolutt må!! "
- Miriam, Vestvang Libris

"Denne romanen var umulig å legge fra seg underveis, og umulig å glemme etterpå. Historien om disse to fantastiske kvinnenes styrke og håp inspirerer, Sarah Lark skriver nydelig om New Zealand og maorienes kultur og historie. Dette er virkelig årets bok for meg!"
- Linda,  Notabene Stange

"Boken er full av drama, romantikk, venninneforhold og forbudt kjærlighet. Landet New Zealand er vakkert beskrevet. Nyt boken og gled dere over fortellingen, det gjorde nemlig jeg."
- Anne Berit, Borg Libris

 

Lenker til bøker
Den lange, hvite skyens land
Lenke til forfatter
Sarah Lark
Print