Bazar books

Psykologisk thriller fra nytt amerikansk stjerneskudd

Utgitt: 12.04.2011

Hva er det verste som kan skje under en visning? Denne tanken ble inspirasjonen til Chevy Stevens debutroman.

Den dagen eiendomsmegleren Annie O'Sullivan blir bortført, har hun tre mål: å selge et hus, å glemme en krangel hun nettopp har hatt med moren, og å komme tidsnok til middagsavtalen med sin tålmodige kjæreste. Visningen går tregt, men da en mann dukker opp idet hun er i ferd med å låse seg ut, tror Annie at det kanskje kan bli en fin dag likevel.

Men ingenting er lengre fra sannheten. For i stedet begynner et mareritt med daglige fysiske og psykiske overgrep i en hytte langt inne i fjellet. Gjennom samtalene med psykiateren får vi gradvis vite hva som skjedde før Annie greide å rømme. Vi følger hennes møysommelige kamp for å stable tilværelsen på bena igjen. Men mens politiets forsøker å avdekke kidnapperens identitet, dukker det opp en uhyggelig - og velbegrunnet - følelse av at faren langt fra er over. For det er ikke alltid at sannheten er forløsende ...

Fortsatt savnet ble i USA kåret til beste debutant 2010 og en av fjorårets beste thrillere av Kirkus Review. Etter strålende kritikker gikk den rett inn på New York Times bestselgerliste, og er allerede solgt til 21 land. Filmrettighetene er også solgt.

Chevy Stevens vokste opp på Vancouver Island, der også handlingen i Fortsatt savnet er lagt.

Les hele pressemeldingen her

Lenke til forfatter
Chevy Stevens
Print